Tevékenységi körök

 

 

Méréstechnika: Különféle mérőeszközök számítógéppel és egyéb eszközökkel való kommunikációjának kiépítése, számítógépes rendszerbe foglalása, feladatokra felkészítése; mérés súly, térfogat, töltés, gyakoriság alapján illetve a mért adatok feldolgozása.

Automatizálás, vezérléstechnikák: erős és gyengeáramú villamos hajtásszabályozások készítése, fejlesztése, technológiai folyamatszabályozások kialakítása, számítógépes vezérlése:

Számítógépes vezérlés: PLC-s vezérlések, PLC-k programozása.Számítógépek a legkülönfélébb igények szerint, kereskedelemben kapható operációs és egyéb szoftverekkel. Az ismertetett speciális tevékenységi területeink egyedi szoftverekkel való támogatása, méréstechnikai szoftvereink illesztése más rendszerekhez. 

Termékkövetés, termékvisszahívás: Termékkövetés kialakítása oly módon, hogy az esetleges visszahívás a gyártó oldaláról a technológiai részfolyamat  és csomagolóanyag szempontjából legkisebb azonosítható  egységre történjen.

Vonalkód eszközök : Vonalkódolvasók, termonyomtatók számítógéppel és egymás között. Etikettező rendszerek, a pillanatnyi mért tömeghez  azonnali, szabadon konfigurálható, vonalkódos címke nyomtatása;  tetszőleges vonalkódok, tetszőleges szövegmezők, emblémák és ezeknek egy címkén belüli előfordulás akárhányszori lehetőségével.

Rádiófrekvenciás készülékek: A rádiófrekvenciás adatátvitel szükségtelenné teszi az élelmiszeriparban a kábelezések, vezetékezések, csatlakozások oly sok takarítási és vízfröccsenési problémát jelentő jelenlétét.
A vonalkódolvasók helyhez nem kötöttsége miatt a vonalkódolvasó követi az árut, nem az árut kell a vonalkódolvasóhoz transzponálni. Mozgathatósága miatt az olykor magas áron vásárolt vonalkódolvasó a kezelő személyhez – és nem termelési egységhez – rendelhető, ezáltal az illetéktelen hozzáférés meghiúsítása és a felelős őrzés sokkal hatékonyabb. Rádiófrekvenciás adatátvitelű élelmiszerfeldolgozás; RF,  wireless, bluetooth kapcsolattal.

 

 

Vissza

Főoldal